Kopieer symbolen, pictogrammen en emoji (2023)

lachend gezicht

😀😃😄😁😆😅🤣😂🙂🙃😉😊😇

gezicht genegenheid

🥰😍🤩😘😗☺️😚😙🥲

gezicht tong

😋😛😜🤪😝🤑

gezicht hand

🤗🤭🤫🤔

gezicht neutraal sceptisch

🤐🤨😐️😑😶😏😒🙄😬🤥

slaperig gezicht

😌😔😪🤤😴

gezicht onwel

😷🤒🤕🤢🤮🤧🥵🥶🥴😵🤯

gezicht hoed

🤠🥳🥸

gezichtsbril

😎🤓🧐

(Video) Touch This "Emoji" = Earn $42 (Touch Again = $420) FREE Make Money Online | Branson Tay

bezorgd gezicht

😕😟🙁☹️😮😯😲😳🥺😦😧😨😰😥😢😭😱😖😣😞😓😩😫🥱

gezicht negatief

😤😡😠🤬😈👿💀☠️

gezicht kostuum

💩🤡👹👺👻👽️👾🤖

Kat gezicht

😺😸😹😻😼😽🙀😿😾

apen gezicht

🙈🙉🙊

emotie

💋💌💘💝💖💗💓💞💕💟❣️💔❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💯💢💥💫💦💨🕳️💣️💬👁️‍🗨️🗨️🗯️💭💤

Emoji, symbolen, pictogram gratis te kopiëren

Emoji's zijn tegenwoordig populairder dan ooit tevoren. Ze zijn handig om jezelf uit te drukken of tekst te benadrukken. Hier zijn meer dan duizend unieke emoji's, symbolen en pictogrammen om te kopiëren en te gebruiken voor alles wat je nodig hebt.

Symbolen en Emoji om te kopiëren en te plakken

Of je nu op zoek bent naar gezichtsuitdrukkingen of kattengezichten, schattige emoticons of rustgevende natuursymbolen, je vindt het allemaal bij Smodin. U kunt de emoji's, symbolen en pictogrammen uit onze selectie kopiëren en plakken in elk bericht of geschreven inhoud die u schrijft.

De eenvoudigste directory om Emoji, symbolen en pictogrammen te kopiëren en plakken

Heb je ooit emoji willen kopiëren en plakken, maar wist je niet waar je ze kon vinden? Onze directory zal uw leven gemakkelijker maken door uw zoekopdracht te vereenvoudigen en u in staat te stellen emoji met een enkele klik te kopiëren en te plakken. Onze symbolenmap is een eenvoudige database met emoji en symbolen die is ontworpen om te kopiëren en te plakken. Blader eenvoudig door de categorietabbladen bovenaan om precies te vinden wat u zoekt.

(Video) How To Create An AI-Generated Social Media Content Calendar + Free Download

Emoji, symbolen en pictogrammen uitleggen

Door de hele menselijke geschiedenis heen hebben beschavingen symbolen gebruikt om alle aspecten van het leven en taal weer te geven. Ze kunnen emoties uitdrukken, een gebeurtenis uitbeelden, een locatie aanduiden en nog veel meer. Op deze manier gebruiken we tegenwoordig symbolen. Er zijn symbolen die aangeven waar de kassa is in een supermarkt, gevaar op een rijbaan, een nieuw bericht in je inbox. Nu zijn we begonnen symbolen en emoji te gebruiken om onze emotie weer te geven of om snel een bericht te verzenden dat de ontvanger in één oogopslag kan begrijpen.

Wat zijn emoji?

Emoji zijn een vorm van op afbeeldingen gebaseerde communicatie die gestandaardiseerde pictogrammen gebruikt om op tekst gebaseerde berichten weer te geven. Oorspronkelijk gemaakt in Japan, vormen emoji's een essentieel onderdeel van de dagelijkse communicatie in berichten-apps, sms en e-mails. Oorspronkelijk bedacht in Japan, zijn emoji de nieuwste innovaties voor communicatie van onze tijd. Emoji werden voor het eerst toegevoegd aan standaard Japanse mobiele telefoons in 1999 en werden voor het eerst internationaal gebruikt in 2003. Later, in 2010, begon het Unicode Consortium het tekentype officieel te herkennen. De eerste emoji gemaakt in Japan en geïnspireerd op emoticons, of smileygezichten, die sinds het midden van de jaren tachtig in gebruik waren. Veel oudere mobiele telefoons werden geleverd met software die vooraf was geladen met smileygezichten, maar heel weinig gebruikers wisten hoe ze de software moesten gebruiken. Emoji werden vervolgens gemaakt om gebruikers te helpen hun gevoelens te uiten in alledaagse situaties

Hoeveel emoji zijn er?

Vanaf september 2021 zijn er 3633 emoji in de Unicode-directory. Hoewel dat aantal buitengewoon hoog lijkt, verklaart het de variatie in beschikbare emoji. Bijvoorbeeld de huidskleur van de opties voor mannen/vrouwen, haarkleur en andere opties die zich binnen één pictogram bevinden. Er bestaat een emoji voor de vlag, kleuren, voedsel, leeftijd, emotie en scène van elk land. Elk jaar worden er zelfs meer emoji aan de directory toegevoegd, zodat gebruikers zichzelf beter kunnen uitdrukken in één enkel pictogram.

Hoe worden emoji bekeken?

Emoji-symbolen zijn gestandaardiseerd voor alle besturingssystemen. Het Unicode Consortium, dat standaarden voor computertekst ontwikkelt, creëerde de Unicode-standaard in 1991. Deze standaard specificeert welke tekens in geschreven talen worden opgenomen en in welke volgorde, inclusief emoji-symbolen. Apple, Google en Microsoft hebben allemaal emoji's in hun besturingssystemen. Ze zijn gecodeerd in binair, wat elk teken kan vertegenwoordigen. Om een ​​emoji weer te geven, converteert een softwareprogramma binaire code (1s en 0s) naar Unicode-tekst. Als die Unicode-tekst resulteert in een reeks die is gekoppeld aan een emoji, wordt de emoji weergegeven in plaats van de tekstreeks.

Zijn emoji ook symbolen?

Het simpele antwoord is ja. Emoji is echter complexer dan symbolen omdat ze gemakkelijk een hele emotie, gevoel, situatie, plaats en stijl kunnen weergeven. Ter vergelijking: als we aan een symbool denken, denken we aan een statisch beeld dat meestal zwart-wit is als een eenvoudige pijl. Emoji, hoewel nog steeds statisch, verbetert de ervaring met extra details. De gloeilamp-emoji kan bijvoorbeeld een idee aangeven als de lamp fel is.

(Video) [FOR SOCIAL NETWORKS] How to CREATE FREE Instagram posts on Canva in 2021-FREE CLASS

Hoe kan ik emoji en symbolen uit deze map kopiëren en plakken?

Onze directory maakt het kopiëren en plakken van emoji, symbolen en pictogrammen eenvoudig. Zodra u het pictogram hebt gevonden waarnaar u op zoek bent, klikt u erop en wordt het gekopieerd naar het klembord van uw apparaat. Van daaruit kun je het in elke teksteditor of berichtenreeks plakken door "Plakken" te selecteren in een contextmenu of door op Control / Command en "V" te drukken.

Waar moet ik emoji kopiëren en plakken?

Emoji, symbolen en pictogrammen zijn overal op internet te vinden. Ze staan ​​op websites, in e-mail, op sociale media. Ze zijn een van de meest gebruikte vormen van online communicatie geworden. Teksteditors zoals Microsoft Word en Google Docs hebben een functie waarmee u emoji, symbolen en pictogrammen rechtstreeks in een document kunt invoegen. Maar als u bekend bent met HTML, kunt u hetzelfde doen met slechts een beetje meer werk. Emoji, symbolen en pictogrammen zijn handig wanneer u emotie probeert over te brengen of een idee wilt benadrukken. Ze kunnen u helpen opvallen en als ze correct worden gebruikt, kunnen ze uw boodschap beter onthouden en begrijpelijker maken.

Voorbeelden van wanneer u emoji, symbolen en pictogrammen moet gebruiken:

Bij het overbrengen van emotie. Probeer emoji of symbolen te gebruiken als je emotie probeert op te roepen. Dit kan je helpen op te vallen, vooral als je emoji of symbolen gebruikt die niemand anders gebruikt.

Bij het benadrukken van een idee. Emoji en symbolen kunnen meer beschrijvend zijn dan woorden, waardoor ze nuttig zijn om een ​​bepaald idee in uw bericht te benadrukken.

Bij het overbrengen van persoonlijkheid. Uw bericht moet uw persoonlijkheid overbrengen, en emoji en symbolen kunnen helpen. Gebruik emoji's die bij jouw stijl passen, zoals emoji's van een dansende eenhoorn of een skateboarder.

(Video) "Үнэн ба Зөв" цаг МАНАН-г яаж устгах вэ? 01 16

Bij het overbrengen van de locatie. Emoji's en symbolen zijn ook handig om de locatie over te brengen. Zo kan 'pizza' een pizzeria suggereren of 'olifant' een dierentuin.

Bij het overdragen van voordelen. De opwaartse lijngrafiek kan bijvoorbeeld een verbetering of een toename van de winst aangeven.

Gebruik onze symbolenlijst voor sneller kopiëren en plakken van Emoji

Emoji zijn een steunpilaar van moderne communicatie. Met ongeveer de helft van de Twitter-, Facebook- en WhatsApp-gebruikers die ze regelmatig gebruikt, is het duidelijk dat we in een communicatiemedium leven waar ze essentieel zijn. Ze worden zelfs meer geaccepteerd in professionele e-mailketens. Het kan frustrerend zijn als je jezelf wilt uiten in je schrijven, maar je weet niet zeker welke pictogrammen je moet gebruiken. Om dit probleem op te lossen, hebben we onze eenvoudige emoji-directory gemaakt. Met deze map kun je gemakkelijk de gewenste emoji vinden en kopiëren met minimale inspanning. Plak het vervolgens gewoon in de berichten-app, teksteditor of e-mailplatform van uw keuze en uw bericht zal doordrenkt zijn met emotie. Emoji zijn een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven geworden en ze gaan niet weg. Elk jaar worden er zelfs meer emoji toegevoegd om je te helpen jezelf beter uit te drukken.

Over ons

Wij vinden dat iedereen gebruik moet kunnen maken van technologische benodigdheden. Onze manier om dat mogelijk te maken, is door eenvoudige applicaties te bouwen die in verschillende talen kunnen worden gebruikt. Hoewel onze belangrijkste focus op taal gebaseerde applicaties ligt, zijn we bezig met het bouwen van tools voor dagelijks gebruik. Heeft u een idee voor een toepassing die in veel andere talen dan het Engels nuttig kan zijn? Neem gerust contact met ons op, we horen graag van je!

Neem contact op

Andere ondersteunde talen

English (English)Arabic (عربى)Bengali (বাঙালি)Bulgarian (български)Catalan (Català)Chinese Simplified (简体中文)Croatian (Hrvatski)Czech (čeština)Danish (dansk)Dutch (Nederlands)Esperanto (Esperanto)Estonian (Eesti keel)Filipino (Filipino)Finnish (suomi)French (français)German (Deutsche)Greek (Ελληνικά)Hebrew (עברית)Hindi (हिंदी)Hungarian (Magyar)Indonesian (bahasa Indonesia)Italian (italiano)Japanese (日本語)Korean (한국어)Latvian (Latviešu valoda)Lithuanian (Lietuvių)Malay (Melayu)Malayalam (മലയാളം)Marathi (मराठी)Norwegian (norsk)Polish (Polskie)Portuguese (Português)Romanian (Română)Russian (русский)Serbian (Српски)Slovak (slovenský)Slovenian (Slovenščina)Spanish (Español)Swedish (svenska)Tajik (Тоҷикӣ)Tamil (தமிழ்)Telugu (తెలుగు)Thai (ไทย)Turkish (Türk)Ukrainian (Українська)Urdu (اردو)Vietnamese (Tiếng Việt)
(Video) CS50 2014 - Week 7

FAQs

What does 🥵 🤤 mean? ›

🥵 (Hot Face) Meanings

If someone sends you 🥵 (hot face), they're really feeling the heat!

What does this emoji mean 💥 ⭐? ›

A cartoon-styled representation of a collision. Depicted as a star-like, orange-and-yellow fiery burst, generally with one point extending to the bottom right, as if from the source of the collision. May be used to represent various types of bangs, explosions, or crashes.

What is the meaning of ☒? ›

noun Symbol for crossed ballot box, i.e. square with a cross .

What does 🥺 mean from a guy? ›

As its name suggests, the Pleading Face emoji 🥺 is often used when a person is begging or pleading for something, such as asking for forgiveness or a favor. This versatile emoji is also used to convey a range of other emotions, such as showing remorse, affection, hurt, fear—or sometimes just being cute and silly.

What does 😮 💨 🍆 mean? ›

Used to represent relief, exhaustion, or as a sigh of disappointment or displeasure. May also be used to indicate the exhaling of smoke.

What does 🍆 mean from a girl? ›

The eggplant emoji is frequently combined with other emoji. When paired with the mouth emoji, it means oral sex. When paired with the peach emoji, (a butt or female genitalia), it means anal or vaginal sex.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated: 26/09/2023

Views: 5783

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.